Monday, March 16, 2020

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βούτηξαν στο λιμάνι του Πειραιά και έσωσαν από βέβαιο θάνατο οδηγό ταξί

Την ζωή ενός οδηγού ταξί, ο οποίος έπεσε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στη θάλασσα με το επαγγελματικό όχημά του, έσωσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 12:35, όταν ένα ταξί έπεσε με ταχύτητα μέσα στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα στην Πύλη Ε7. Ο Υπαρχιφύλακας Ιωάννης Λεωντακιανάκος και ο Αστυφύλακας Δημήτριος Αλεξανδρόπουλος, που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά, με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό, βούτηξαν χωρίς δεύτερη σκέψη στα παγωμένα νερά και απεγκλώβισαν τον οδηγό ταξί την ώρα που το όχημά του βυθιζόταν.

Θεωρείται βέβαιο από τους αυτόπτες μάρτυρες ότι ο άνθρωπος αυτός δεν θα είχε καταφέρει να βγει από το νερό ζωντανός εάν οι αστυνομικοί δεν είχαν ανταποκριθεί τόσο άμεσα.

«Τις δύσκολες ημέρες που ζούμε με τον κίνδυνο της διάδοσης και εξάπλωσης του φονικού ιού στη χώρα μας, κάποιοι εργαζόμενοι δεν μπορούν να μείνουν σπίτι με τις οικογένειές τους και έχουν ταχθεί να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την προστασία του πολίτη που υπηρετούμε. Είμαστε υπερήφανοι για το αξιόμαχο των συναδέλφων μας και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι Συγχαρητήρια. Το ίδιο επιβάλλεται να πράξει κι η Πολιτεία», ανέφερε για το περιστατικό ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, Σπύρος Λιότσος.








Πηγές: Huffington Post, POLICE NET, Law & Order

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname