Friday, December 16, 2011

E-shopping ενάντια στη φτώχεια!

To Me&Home by Getitnow.gr, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα 'για Μένα και το Χώρο μου', γίνεται ActionAid ενισχύοντας και διαδίδοντας το μήνυμα κατά της απόλυτης φτώχειας στους επισκέπτες του site, μέσω της αποκλειστικής τους συνεργασίας.

Από τις 21 Νοεμβρίου τα ήδη αγαπημένα είδη της ActionAid, αλλά και νέα με δυνατά μηνύματα κατά της απόλυτης φτώχειας, θα διατίθενται μέσα από το site www.meandhome.gr και θα δίνουν την ευκαιρία σε όλους μας να «γίνουμε ActionAid».

Γνωστοί υποστηρικτές της οργάνωσης από το χώρο της υποκριτικής, της τηλεόρασης και της μαγειρικής «είναι ActionAid» και φωτογραφίζονται με τα «T-shirt με σκοπό» συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια για να διαδώσουν δυναμικά το μήνυμα κατά της απόλυτης φτώχειας.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Ναταλία Γερμανού, η Ναταλία Δραγούμη, ο Άλεξ Κάβδας, η Σμαράγδα Καρύδη, η Κατερίνα Λέχου, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, και ο Αποστόλης Τότσικας φοράνε πρώτοι τα νέα t-shirts, φωτογραφίζονται και βιντεοσκοπούνται και μας προτρέπουν να γίνουμε όλοι ActionAid.

«Είμαι ActionAid. Χαίρομαι που με κάτι τόσο εύκολο για μένα, μπορώ να βοηθήσω και εγώ. Νομίζω ότι και εσείς με μία τόσο απλή κίνηση μπορείτε να δώσετε ελπίδα σε πάρα πολύ κόσμο.» δήλωσε η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Ενώ η Ναταλία Δραγούμη εξηγεί «Είμαι ActionAid. Θέλω να γίνεις και εσύ ActionAid γιατί είναι πολύ εύκολο με κάτι τόσο απλό να βοηθήσεις και να τα έχεις πολύ καλά με τον εαυτό σου.»

Και η Σμαράγδα Καρύδη προσθέτει «Είμαι ActionAid. Τα μπλουζάκια μπορείτε να τα βρείτε στο actionaid.gr και στο meandhome.gr».

Ο Διευθύνον Σύμβουλος της Digital Shopping S.A. (Getitnow.gr και Meandhome.gr) Τάκης Πέρκιζας δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πραγματικά πολύ υπερήφανοι για τo ξεκίνημα της συνεργασίας αυτής με και με μεγάλη χαρά φιλοξενούμε στο site του Me&home by Getitnow.gr τα είδη της ActionAid. Το γενικότερο μήνυμα στο οποίο και εμείς θέλουμε να συνεισφέρουμε είναι ότι ακόμα και σε δύσκολες εποχές για τη χώρα μας, μπορούμε να είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα! Πιστεύουμε ότι η ActionAid είναι από τους πρωτοπόρους στην προσπάθεια καταπολέμησης της φτώχειας παγκοσμίως και ενθαρρύνουμε όσο μπορούμε τους επισκέπτες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος να γίνουν κι εκείνοι ActionAid και να κάνουν e-shopping ενάντια στη φτώχεια».

Ο Γενικός Διευθυντής της ActionAid Ελλάς πρόσθεσε ο Γεράσιμος Κουβαράς. «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που τo Me&Home by Getitnow.gr έγινε ActionAid και μας στηρίζει στη δράση μας για την καταπολέμηση της απόλυτης φτώχειας και της ανισότητας και δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους ανθρώπους που προσπαθούν να επιβιώσουν με λιγότερο από ένα ευρώ την ημέρα».

Δείτε το βίντεο που δημιουργήθηκε κατά τις φωτογραφίσεις των διάσημων υποστηρικτών της ActionAid




Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname