Saturday, October 17, 2015

Στο Top 40 του ESPN ο 'Giannis'!

Για 5η συνεχή χρονιά το δίκτυο ESPN ζήτησε από ένα πάνελ 100 ατόμων να κατατάξει τους παίκτες του ΝΒΑ, από τον 400ο μέχρι και το Νο1, κάνοντας την εξής ερώτηση: “Ποιος παίκτης θα είναι καλύτερος τη νέα σεζόν”; Σε αυτό το ερώτημα τίθενται διάφορα κριτήρια, από την ποιότητα ενός παίκτη μέχρι το πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του και πόσο την βοηθάει να κερδίζει. Με βάση λοιπόν αυτά τα κριτήρια, το πάνελ των ειδικών του ESPN αποφάσισε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο 40ος καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ! 

Για να γίνει σαφές τί σημαίνει αυτό, ίσως είναι καλό να αναφερθούν μερικοί παίκτες που βρέθηκαν πιο χαμηλά στην κατάταξη από τον Έλληνα φόργουορντ:

Νο 41: Derrick Rose
No 43: Dirk Nowitzki
No 46: Dwyane Wade
Νο 54: Tony Parker
Νο 93: Kobe Bryant
No 107: Paul Pierce
No 125: Many Ginobili
No 133: Nikola Pekovic

Με την σεζόν 2014/15 να βρίσκεται Προ των Πυλών, γίνεται πλέον κάτι παραπάνω από σαφές ότι οι απαιτήσεις στο πρόσωπο του Γιάννη ανεβαίνουν διαρκώς. Όσο για το πόσο υψηλές είναι; Όπως φαίνεται και από την λίστα των παικτών που βρέθηκαν από κάτω του, είναι ασφαλές να υποστηρίξει κάποιος ότι στις ΗΠΑ περιμένουν από τον Έλληνα φόργουορντ να εξελιχθεί σιγά-σιγά σε σταρ. Και εις ανώτερα Γιάννη!


Στέφανος Μακρής


Πηγή: Sport24 (με προσθήκες) 

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname