Sunday, July 3, 2016

Επέστρεψε υγιής στη Ζάκυνθο η Ντένια Παράσχη, η κοπέλα που είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα

Η νεαρή Ντένια Παράσχη, η κοπέλα που είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα με την ιστορία της, έπεστρεψε χθες το βράδυ υγιής στη Ζάκυνθο μετά από την πολύμηνη περιπέτεια με την υγεία της. Η κοπέλα είχε διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά και είχε απευθύνει έκκληση για βοήθεια. Η ανταπόκριση ήταν τεράστια, η Ντένια μετέβη στην Αμερική και άρχισε αμέσως θεραπείες.

Έχοντας πλέον ολοκληρώσει τη θεραπευτική αγωγή που της συνέστησαν οι γιατροί καθώς και τις απαιτούμενες εξετάσεις που επιβεβαίωσαν την θετική εξέλιξη της υγείας της, βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, των γονιών, συγγενών και φίλων.

Όπως γράφει το τοπικό imerazante, για την επιστροφή της στήθηκε πραγματικό γλέντι με πλήθος κόσμου να την επισκέπτεται στο σπίτι της. Η θεραπευτική αγωγή που ξεκίνησε πριν πέντε μήνες, ολοκληρώθηκε κανονικά και οι γιατροί δείχνουν πολύ ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του οργανισμού της.

Για την καμπάνια υποστήριξης της είχε δημιουργηθεί και σχετική σελίδα στο gofundme.com. 

Το πρώτο μήνυμα της στη σελίδα, Ντένια Παράσχη - Έκκληση Βοήθειας, ήταν το:

"Είμαι η Διονυσία Παράσχη. Όσοι με ξέρετε, με φωνάζετε Ντένια. Το Μάρτιο γίνομαι 28. Έχω διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά. Όλοι λένε ότι η μάχη με τον καρκίνο είναι άνιση, πόσο μάλλον όταν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να σε θεραπεύσουν οι κατάλληλοι γιατροί. Ζητώ να μου προσφέρετε ό,τι είναι δυνατόν, ένα βήμα που θα με φέρει πιο κοντά στην ελπίδα. Να με βοηθήσετε να συνεχίσω να ονειρεύομαι, να συνεχίσω να ζω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να δραματοποιώ καταστάσεις, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η κάθε θετική σκέψη, η πιο μικρή συνδρομή, θά μου δώσουν πνοή να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ απο καρδιάς!". 

Η οικογένεια της είχε μάλιστα αναφέρει τον Φεβρουάριο, μετά το πρώτο κάλεσμα:

"Είμαστε τόσο συγκινημένοι, όσο και έκπληκτοι με την αμεσότατη ανταπόκριση και στήριξή σας. Γι’ αυτό, θέλουμε να είμαστε έντιμοι απέναντι σε όλους εσάς που μας στηρίξατε. Το ποσό που έχετε μέχρι τώρα συγκεντρώσει πιστεύουμε ότι είναι προς το παρόν αρκετό για τη δαπάνη της νοσηλείας της Ντένιας. Γι’ αυτό θα σας παρακαλούσαμε να σταματήσετε να συνεισφέρετε οικονομικά από εδώ και πέρα. Τα έσοδα από τις εκδηλώσεις που έχουν ήδη διοργανωθεί, θα παρακαλούσαμε να δοθούν για κάποιον άλλο καλό σκοπό. Το ακριβές ποσό που έχει συλλεγεί, θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες (λόγω εμβασμάτων από το εξωτερικό), έτσι ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα. Αναμένουμε να διευθετηθούν κάποια διαδικαστικά θέματα και ελπίζουμε ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων σύντομα να βρεθούμε στη Βοστώνη. Οι λέξεις ίσως δεν αρκούν για να εκφραστεί η ευγνωμοσύνη μας απέναντι στον καθέναν από εσάς που βοήθησε να κρατηθεί ζωντανή η ελπίδα της Ντένιας". 

Στη συνέχεια, τον προηγούμενο Μάρτιο, η Ντένια είχε δημοσιεύσει ένα μεγάλο "ευχαριστώ":

"Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την πορεία της υγείας μου όλο αυτόν τον καιρό. Βρίσκομαι αισίως στον τρίτο κύκλο των χημειοθεραπειών μου και τα μηνύματα που παίρνω απο τους γιατρούς ειναι πολύ θετικά, κάνοντάς με να αισιοδοξώ. Σας ευχαριστώ πραγματικά για την ευκαιρία που μου δώσατε". 
Χρήστος Δεμετής
Πηγή: News247

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname