Monday, January 7, 2013

Οι Αυστριακοί ξαναψηφίζουν Ελλάδα για διακοπές

Στην πρώτη θέση όσον αφορά τις προτιμήσεις των Αυστριακών ως τουριστικός προορισμός επανήλθε η Ελλάδα, έπειτα από τη μείωση που είχε καταγράψει ο αριθμός των αφίξεών τους στη χώρα μας τις δύο προηγούμενες χρονιές.

Μιλώντας στις αυστριακές εφημερίδες "Κλάινε Τσάιτουνγκ" και "Εστεραϊχ", ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Γραφείων Αυστρίας, Γιόζεφ Πέτερλαϊτνερ, επισήμανε πως παρά τις μειώσεις στις κρατήσεις το 2011 και το 2012, η Ελλάδα ήταν την περασμένη χρονιά ο σημαντικότερος αεροπορικός προορισμός των Αυστριακών.

Σημειώνει ακόμη, πως ο ταξιδιωτικός οργανισμός TUI εκτιμά ότι ο ελληνικός τουρισμός θα ανακάμψει γρήγορα και ήδη, όπως αναφέρει, η Ελλάδα βρίσκεται φέτος πρώτη σε κρατήσεις στο σύνολο της αυστριακής τουριστικής αγοράς, με δεύτερη την Τουρκία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή είναι η σημερινή τάση, με την αύξηση στις κρατήσεις για την Ελλάδα να αγγίζει το 20% σε σχέση με πέρυσι.

Ο τουριστικός του οργανισμός TUI έχει διευρύνει το πρόγραμμά του για την Ελλάδα, στην οποία, όπως σημειώνει, οι τιμές έχουν διατηρηθεί φέτος στα επίπεδα του 2012, κάτι που καθιστά ιδιαίτερα συμφέρουσες τις διακοπές εκεί.


Πηγή: News247

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname