Thursday, May 9, 2013

MVP της Ευρωλίγκα ο Βασίλης Σπανούλης!

Ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχτηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του κορυφαίος παίκτης της Ευρωλίγκα, για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια  της συνέντευξης Τύπου του φάιναλ φορ του Λονδίνου που αρχίζει την Παρασκευή με τους ημιτελικούς, ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακού  και Μπαρτελόνα-Ρεάλ.

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού,  έχει κατακτήσει δύο φορές το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη  σε φάιναλ φορ. Την πρώτη φορά  το 2009 στο Βερολίνο με την φανέλα του Παναθηναϊκού και τη δεύτερη το 2012 στην Κωνσταντινούπολη με  τον Ολυμπιακό.

Ο Σπανούλης ψηφίστηκε-μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη- και στην  καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκα. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι οι Ρούντι Φερναντεθ (Ρεάλ), Αντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα), Νέναντ Κρστιτς (ΤΣΣΚΑ).

Επίσης βραβεύτηκε ο Κώστας Παπανικολάου, ως  καλύτερος νέος παίκτης της διοργάνωσης, αλλά και ο πρώτος σκόρερ της σεζόν Μπόμπι Μπράουν (Σιένα).

Τέλος ο  Στέφαν Λάσμε του Παναθηναϊκού αναδείχτηκε καλύτερος αμυντικός της χρονιάς, αλλά δεν ήταν στην εκδήλωση, όπως επίσης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.


Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname