Thursday, October 27, 2011

Έπαθλο €50.000 για νέες επιχειρηματικές ιδέες από τον Στέλιο Χατζηιωάννου

Σημαντικά περισσότερες σε σύγκριση με πέρυσι είναι οι φετινές υποψηφιότητες νέων ελλήνων επιχειρηματιών για το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς 2011». Για 4η συνεχή χρονιά ο Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation, σε συνεργασία με τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας, επιδιώκει να αναδείξει την ελληνική νεανική επιχειρηματικότητα.

Η ιστοσελίδα www.stelios.com/GreekAward από την οποία δίνονται λεπτομερείς πληροφορίες έχει ήδη δεχθεί περισσότερες από 7.000 επισκέψεις, ενώ την αίτηση συμμετοχής έχουν συμπληρώσει αρκετοί ενδιαφερόμενοι.

To Βραβείο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, που θα πρέπει να επενδυθεί ως κεφάλαιο στην επιχείρηση. Τα έτη 2008, 2009 και 2010 το Βραβείο είχαν αποσπάσει τα Simply Burgers, το Zoo.gr και η Fasmetrics αντίστοιχα.

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 31/10/2011. Αναφερόμενος στο φετινό βραβείο ο κ. Χατζηιωάννου δήλωσε: «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τη χώρα πιστεύω πως πρέπει να στηρίξουμε τους νέους που παίρνουν επιχειρηματικό ρίσκο και δημιουργούν νέες επιχειρήσεις και, επομένως, νέες θέσεις εργασίας. Θεωρώ ότι τα 50.000 ευρώ μπορούν να κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία ή την αποτυχία για μια νέα επιχείρηση».  


Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname