Tuesday, October 4, 2011

Υποτροφίες Ολυμπιακής Προετοιμασίας από το Ίδρυμα Λεβέντη


Το ‘Ιδρυμα Α.Γ. Λεβέντη (Α. G. LEVENTIS FOUNDATION) προκηρύσσει διαγωνισμό για τη χορήγηση είκοσι πέντε (25) "Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας" σε αθλητές και αθλήτριες ατομικών αθλημάτων εν όψει της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο, υπό τους εξής όρους και προϋποθέσεις:





1.      Υποτροφίες :
         Κατά την αδέσμευτη κρίση της Επιτροπής, χορηγούνται είκοσι πέντε (25) αθλητικές υποτροφίες ετήσιας διάρκειας και ύψους τεσσάρων χιλιάδων (4.000) Ευρώ η κάθε μία, σε αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα ή την Κύπρο, που αγωνίζονται σε ατομικά ολυμπιακά αθλήματα.

2.      Δικαίωμα Υποψηφιότητας :
          Υποψηφιότητες δύνανται να υποβάλλουν αθλητές και αθλήτριες ατομικών αθλημάτων από την Ελλάδα ή την Κύπρο.
          Δεν έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν υποψηφιότητα αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι έχουν καταλάβει έως και την τρίτη (3η) θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες ή/και Παγκόσμια Πρωταθλήματα διεθνών ομοσπονδιών Ανδρών και Γυναικών τα τελευταία 2 χρόνια. Θα προτιμηθούν αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι δεν έχουν χορηγούς.
          Αθλητές στους οποίους χορηγήθηκε υποτροφία δύνανται να τη διεκδικήσουν ξανά και να τους χορηγηθεί και πάλι μέχρι πέντε (5) συνολικά φορές. 

3.      Υποβολή Υποψηφιότητας :

(α)     Διαδικασία υποβολής :
          Οι υποψηφιότητες θα υποβάλλονται μέσω ειδικού εντύπου το οποίο θα διατεθεί από το Ίδρυμα στις αθλητικές ομοσπονδίες και σε κάθε ενδιαφερόμενο.
          Η αίτηση, η οποία θα περιλαμβάνει και τους όρους που θα δεσμεύεται να τηρήσει ο υποψήφιος σε περίπτωση χορήγησης της υποτροφίας, θα πρέπει να συνοδεύεται από τα εξής δικαιολογητικά :

(ι)        Βιογραφικό σημείωμα (αθλητικό και σπουδών).
(ιι)       Βεβαίωση της αρμόδιας ομοσπονδίας για το τρέχον έτος περί των αθλητικών επιδόσεων που επικαλείται ο υποψήφιος
(ιιι)      Υπεύθυνη δήλωση στην οποία ο υποψήφιος θα αναφέρει τυχόν υποτροφίες ή χορηγίες τις οποίες έχει ήδη λάβει.

          Όλα τα ανωτέρω έγγραφα πρέπει να υποβάλλονται στα Ελληνικά.

(β)     Χρόνος υποβολής :
          Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές και θα παραλαμβάνονται μέχρι και  την 30η Νοεμβρίου 2011. Υποψηφιότητες που θα υποβληθούν μετά την ημερομηνία αυτή, έστω και αν παραληφθούν, δε θα γίνονται δεκτές.

(γ)     Τόπος υποβολής :
          Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να παραλαμβάνουν τα ειδικά έντυπα υποψηφιότητας από Δευτέρα έως Πέμπτη και ώρα 10:00 έως 16:00 από την Εταιρεία W&W Πατησίων 141, Αθήνα 112 51, τηλ : 210-8651078 καθώς και από την ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.leventisfoundation.org.
Τα συμπληρωμένα έντυπα, καθώς και τα σχετικά δικαιολογητικά θα υποβάλλονται είτε με απευθείας παράδοσή τους μέχρι την 30/11/2011 στην παραπάνω διεύθυνση, είτε με express ταχυδρομείο είτε με courier, από τη σφραγίδα των οποίων θα προκύπτει η ημερομηνία καταθέσεως.

4.      Αξιολόγηση υποψηφιοτήτων :
          Το Ίδρυμα θα αναθέσει την κρίση των φακέλων υποψηφιότητας σε ορισθείσα επιτροπή.

5.      Ανακήρυξη Υποτρόφων :
          Η επιλογή των υποτρόφων θα γίνει κατά την αδέσμευτη κρίση της επιτροπής, που  έχει ήδη ορίσει το Ίδρυμα και θα εγκριθεί τελικώς από το Δ.Σ. του Ιδρύματος.
          Η αυτοπρόσωπη εμφάνιση των υποτρόφων στην Αθήνα κατά την τελετή απονομής των υποτροφιών, συνιστά απαραίτητο όρο για τη χορήγηση της υποτροφίας.

6.      Καταβολή Υποτροφιών:
          Οι υποτροφίες θα καταβληθούν στους βραβευθέντες κατά τη διάρκεια τελετής, η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί στους βραβευθέντες με επιστολή από το Ίδρυμα.

7.      Ερμηνεία των όρων του διαγωνισμού :
          Tο Ίδρυμα ερμηνεύει και συμπληρώνει ελεύθερα τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

8.      Αποδοχή των όρων του διαγωνισμού :
          Το Ίδρυμα διατηρεί το δικαίωμα να μην απονείμει μία ή περισσότερες υποτροφίες σε περίπτωση που κρίνει, κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια, ότι οι υποψήφιοι δεν πληρούν τους όρους του διαγωνισμού.
          Οι διαγωνιζόμενοι δια μόνης της συμμετοχής τους στο διαγωνισμό, αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους όρους του.

                                                                                    Αθήνα, Οκτώβριος 2011


No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname