Saturday, March 31, 2012

Νέα τιμή για τον Ιωάννη Παπαπέτρου στις ΗΠΑ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου (ο μικρός γιος του Αργύρη Παπαπέτρου) ολοκληρώνει τη λυκειακή του καριέρα με τον πλέον πετυχημένο τρόπο και παράλληλα...ανοίγει την όρεξη των φίλων του κολλεγιακού μπάσκετ.

Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ συμμετείχε στον ετήσιο αγώνα των κορυφαίων αποφοίτων από λύκεια της Φλόριδα με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ (κάτω των 19) ο οποίος διοργανώνεται από τους Ορλάντο Μάτζικ στο Άμγουεϊ Σέντερ.

Ο Έλληνας παίκτης(φορώντας τον αριθμό 33) περιελήφθη στη βασική πεντάδα των επιλέκτων της Φλόριδα έπαιξε 25 λεπτά με 14 πόντους(4/6β, 2/4δ, 2/3τρ, πέντε ριμπάουντ και 3 κλεψίματα) και ήταν από τους πρωταγωνιστές στην πρώτη νίκη της ομάδας του, στην ιστορία του αγώνα, επί της εθνικής των ΗΠΑ με 101-95(μετά από παράταση).

Θυμίζουμε πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου επέλεξε το πανεπιστήμιο του Τέξας για να συνεχίσει την μπασκετική του διαδρομή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από το καλοκαίρι θα ενταχθεί στους Λόνγκχορντς, ένα από τα σημαντικότερα μπασκετικά προγράμματα στην Αμερική. Όλοι του ευχόμαστε, όπως και στα άλλα ελληνόπουλα που επιλέγουν τον δρόμο του κολλεγιακού μπάσκετ, καλή πορεία και πάνω από όλα υγεία.

Τάσος Μαγουλάς


Πηγή: Contra

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname