Sunday, March 25, 2012

Περάστε το ελληνικό πρωτάθλημα στο PES 2012! (photos + video)

Το WEHellas, το κορυφαίο site δημιουργίας patch για το Pro Evolution Soccer ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου διορθωτικού πακέτου που προσθέτει πολλά νέα στοιχεία, καθώς και το ελληνικό πρωτάθλημα στο PES 2012.

Το patch αποτελείται από 15 κομμάτια με συνολικό μέγεθος 2,7 GB, ενώ είναι συμβατό με το τελευταίο DLC της Konami (3.0) και λειτουργεί ανεξάρτητα. Συγκεκριμένα, το πακέτο προσθέτει/ενημερώνει τα εξής πρωταθλήματα: Superleague Ελλάδα, Football League Ελλάδα, Premier League Αγγλιας, Ligue 1 Γαλλίας, Bundesliga Γερμανίας, Serie A Ιταλίας, Liga BBVA Ισπανίας και Liga ZON Sagres Πορτογαλίας.




Ακόμα έχουν προστεθεί οι εξής ομάδες: ΑΠΟΕΛ, ΑΕ Λεμεσού, ΑΕΚ Λάρνακας, Ανόρθωση, Απόλλων Λεμεσού, Ομόνοια, Viktoria Plzen και BATE Borisov. Επιπλέον έχουν δημιουργηθεί Έλληνες (υπαρκτοί και ελεύθεροι) παίκτες στην αρχική εντεκάδα του Master League. Για ΟΛΑ τα πρωταθλήματα έχουν προστεθεί νέα πρόσωπα (συνολικά περίπου 1500 3d faces), εμφανίσεις, ρόστερ, ρεαλιστικά στατιστικά από Football Manager για ΟΛΕΣ τις ομάδες. Συγκεκριμένα για τη Superleague, μετά την εγκατάσταση του patch θα βρείτε: ρεαλιστικά συστήματα/επιλογές για ΟΛΕΣ τις ομάδες, 7 νέα γήπεδα, Λεπτομερή πρόσωπα και εμφάνιση για ΟΛΟΥΣ τους παίκτες, πλήρη αναπαράσταση των πραγματικών γραφικών της Nova (scoreboard, στατικά γραφικά+animation) και ρεαλιστικό Nova replay transition logo (ακριβώς όπως στην τηλεόραση), νέες κάμερες όπως αυτές της Nova για όλα τα ελληνικά γήπεδα, συνθήματα για 10 ομάδες της Superleague και ελληνικές διαφημίσεις γηπέδων.




Όσον αφορά στα γήπεδα, θα βρείτε το ΟΑΚΑ 100% ανασχεδιασμένο, με νέο περιβάλλοντα χώρο/πάγκους και πλήρη φωτορεαλισμό, καθώς και τα παρακάτω γήπεδα με τις εξής προσθήκες/βελτιώσεις: Γεώργιος Καραισκάκης - Με νέες πραγματικές διαφημιστικές πινακίδες, νέα φωτοσκίαση, Τούμπα - με νέες σκιάσεις, Κλεάνθης Βικελίδης - Καινούργιο μοντέλο με πλήρη πανό και φωτορεαλιστικές σκάσεις, Γήπεδο Παναιτωλικού - Σχεδιασμένο από την αρχή, με πληρέστατη αναπαράσταση και σκιάσεις, Νέα Σμύρνη - με νέες σκιάσεις και Πηγάδια - 100% ανασχεδιασμένο και φωτορεαλιστικό.  Όλα τα γήπεδα υποστηρίζουν εμφάνιση καπνογόνων κατά την είσοδο των ομάδων και τα Παγκρήτιο και Καυτανζόγλειο έρχονται με τον in-game editor. Οι ομάδες που αναβαθμίζονται είναι οι: ΑΕΚ, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Εργοτέλης, Λάρισα, ΟΦΗ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Πανσερραικός, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννενα.  Αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης και link για το patch μπορείτε να βρείτε εδώ.





Παύλος Παπαπαύλου


Πηγή: eternity

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname