Friday, June 15, 2012

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: η μούσα του Γκοτιέ είναι Ελληνίδα

Η μεσογειακή ομορφιά της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου έχει κλέψει τις εντυπώσεις των διεθνών οίκων μόδας. Το εντυπωσιακό μοντέλο έχει καταφέρει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να πετύχει διεθνή και αναγνωρισμένη καρίερα.

Η 24χρονη Ισμήνη κατάφερε να γοητεύσει το τρομερό παιδί της γαλλικής μόδας, τον Ζαν Πολ Γκοτιέ. Τα χαρακτηριστικά της ενέπνευσαν τον εκκεντρικό μόδιστρο, ο οποίος της ζήτησε να περπατήσει σε ένα από τα μεγαλύτερα fashion shows που διοργάνωσε πριν από λίγους μήνες.

Σύμφωνα με τη Real Life, η ίδια χάρηκε ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη συνεργασία και όπως δήλωσε κέρδισε πολλά από αυτή, καθώς ο μόδιστρος είναι αυστηρός με τα μοντέλα που πλαισιώνουν τα ντεφιλέ του, τα οποία παρακολουθούν πολλές κοσμικές κυρίες της Ευρώπης.

Όμως η συνεργασία με τον Γκοτιέ δεν είναι η μόνη αξιοζήλευτη δουλειά της, καθώς η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έχει εμπλουτίσει το βιογραφικό της με φωτογραφήσεις για τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας του κόσμου, όπως είναι η Vogue και το Elle, ενώ έχει διανύσει… αρκετά χιλιόμετρα σε fashion shows.


Πηγή: Newsbeast

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname