Saturday, September 24, 2011

Ασφάλισαν όλους τους μαθητές της Πελοποννήσου!

Ενα ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, δώρισε σε όλους τους μαθητές της Πελοποννήσου ο "Ομιλος Λαρσινός", που δραστηριοποιείται στον τομέα των λατομείων και της παραγωγής σκυροδέματος για την κατασκευή μεγάλων έργων υποδομής.

Η εταιρεία, σε μια σημαντική και πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα προσφορά, ασφάλισε για έναν ολόκληρο χρόνο και για οποιοδήποτε ατύχημα τους συμβεί, εντός ή εκτός σχολείου, όλους τους μαθητές των νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της Πελοποννήσου.

"Αισθάνομαι τους μαθητές της Πελοποννήσου παιδιά μου κι εγγόνια μου. Η πράξη αυτή είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για εσάς που αποτελείτε το μέλλον αυτού του τόπου", τόνισε η πρόεδρος του Ομίλου, κ. Ευγενία Λαρσινού, παραδίδοντας το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Πέτρο Τατούλη, και τον γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, κ. Τάσο Αποστολόπουλο. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης "Κορινθία 2011".

"Ο όμιλος Λαρσινός, στην κρίσιμη αυτή οικονομική συγκυρία, επενδύει τα κέρδη του στους μαθητές της Πελοποννήσου, ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στους συμπατριώτες μας. Αισθανθήκαμε την ανάγκη να δηλώσουμε παρόντες με όλες μας τις δυνάμεις και με οποιοδήποτε κόστος, τώρα που η χώρα περνά άσχημες στιγμές. Επιχειρείν σημαίνει για μας πρώτα και πάνω απ' όλα συμπαράσταση στην κοινωνία", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, κ. Γιάννης Λαρσινός.


Πηγή: ΕΘΝΟΣ

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname