Ο Έλληνας σέφ, που ζει στην Ιταλία από το 1997, πρόκειται να εγκαταλείψει την παλιά δουλειά του υπαλλήλου και να μεταφερθεί, για έξι μήνες, στην τοποθεσία Ρίβολι, όπου θα εργασθεί σε γνωστό εστιατόριο. «Πρέπει να πάρω σημαντικές αποφάσεις, είμαι πολύ ευτυχής. Όσο για την χώρα μου, την Ελλάδα, την αγαπώ βαθύτατα και ελπίζω να ξεπεράσει γρήγορα την οικονομική κρίση, στην οποία βρίσκεται, και η Ιταλία να μη φτάσει ποτέ σε τέτοιο σημείο», δήλωσε στον ιταλικό Τύπο.
Ο Σπύρος Θεοδωρίδης, όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα «Λα Στάμπα» δεν αγαπά τα γλυκά, ένα από τα πιο αγαπημένα του εδέσματα είναι τα τορτελίνια και, σε ό,τι αφορά τις συνταγές «αν ξέρει κανείς να τα φτιάχνει καλά, τα μακαρόνια με βούτυρο είναι από τα νοστιμότερα φαγητά».
Εκτός από το εξάμηνο συμβόλαιο σε φημισμένο εστιατόριο, ο νικητής του «Μάστερσεφ Ιτάλια» κέρδισε χρηματικό βραβείο 100.000 ευρώ και την δυνατότητα να εκδώσει βιβλίο με συνταγές μαγειρικής, από το οποίο είναι βέβαιο ότι δεν θα λείπουν τα χαρακτηριστικότερα ελληνικά φαγητά.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ
No comments:
Post a Comment