Monday, April 23, 2012

Δευτέρα 23 Απριλίου: «Φίλοι Βαζέχα» εναντίον «Εθνικής Νέων Ελπίδων» στο γήπεδο Σπατών

Φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα διοργανώνει η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Βριλησσίων με σκοπό να ενισχύσουν την οργάνωση των Γιατρών του Κόσμου.

Πρόκειται για μία κοινωνική εκδήλωση που, με την συμπαράσταση του μεγάλου αθλητή Κριστόφ Βαζέχα διοργανώνεται κάθε χρόνο για την ενίσχυση συλλόγων που χρίζουν βοηθείας, όπως «Λέσχη Κρίκος», «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» κ.α. από τους εμπόρους των Βριλησσίων.

Φέτος η εκδήλωση αφορά τους «Γιατρούς του Κόσμου», που δραστηριοποιούνται κυρίως στην Ελλάδα και θα γίνει στις 23 Απριλίου 2012 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Σπατών «Δημήτρης Δημητρίου» μεταξύ των ομάδων «ΦΙΛΟΙ ΒΑΖΕΧΑ» και «ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ». Η ομάδα των «ΦΙΛΩΝ ΒΑΖΕΧΑ» περιλαμβάνει αθλητές διεθνείς από τη Super League και παίκτες που συμμετέχουν από το 2001 και προέρχονται από τις Ακαδημίες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Oι αθλητές που έχουν επιλεγεί να συμμετάσχουν είναι οι εξής: Κριστόφ Βαζέχα, Στέφανος Κοτσώλης, Γρηγόρης Γεωργάτος, Παντελής Καφές, Νίκος Λυμπερόπουλος, Στράτος Αποστολάκης, Άγγελος Μπασινάς, Κώστας Κωνσταντινίδης, Σταύρος Αμανατίδης, Φώτης Παπουλής, Γεράσιμος Χαϊκάλης, Αρκάδιος Βαζέχα, Γρηγόρης Κοκολάκης, Νίκος Τσώνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, Φωκίωνας Χατζηφόρος, Άγγελος Φωστέρης.

Το εισιτήριο διατίθεται στα πέντε ευρώ.


Πηγή: Newsbeast

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname