Monday, November 7, 2011

Ο Πύρρος Δήμας επιλέχθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Άρσης Βαρών ως πρεσβευτής κατά του ντόπινγκ

Ο Πύρρος Δήμας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών επιλέχθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, ως πρεσβευτής κατά του ντόπινγκ. Στην πιο πάνω φωτογραφία μάλιστα, βρίσκεται με τον πρόεδρο της WADA, δίνοντας το μήνυμα κατά της μάστιγας ντόπινγκ στον αθλητισμό.

Ο Πύρρος σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο Balla τόνισε: «Από τότε που ανέλαβα στόχος ήταν να καθαρίσουμε την Άρση Βαρών και να πάει μπροστά. Αυτή η αναγνώριση και η τιμή που έγινε στο πρόσωπο μου, δείχνουν την καλή δουλειά που κάνουμε τα τελευταία τρία χρόνια».

Για τη συνέχεια της Άρσης Βαρών σε μία δύσκολη εποχή, σχολίασε: «Ο δρόμος είναι δύσκολος, και ως τρεις σωματοφύλακες εγώ, ο Βαλέριος Λεωνίδης και ο Λεωνίδας Σαμπάνης προσπαθούμε να κρατήσουμε «ζωντανό» το άθλημα στην Ελλάδα και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τα νέα παιδιά που έρχονται στην Άρση Βαρών».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα της WADA κατά του ντόπινγκ περιλαμβάνει τη συμμετοχή 50 ομοσπονδιών από όλο τον κόσμο και προσπαθεί να προωθήσει το μήνυμα «Όχι στο ντόπινγκ».

Στο ερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στο Παρίσι η WADA θέλει να περάσει το νέο της μήνυμα: «Σηκώστε ΚΑΘΑΡΑ και κρατήστε».

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Άρσης Βαρών επέλεξε δύο αθλητές-πρότυπα της Άρσης Βαρών για να περάσουν αυτό το μήνυμα: τον Ολυμπιακό και Παγκόσμιο Πρωταθλητή Πύρρο Δήμα και την Παβίνα Θόνγκσουγκ από την Ταϊλάνδη.

Φίλιππος Σιακαβάρας


Πηγή: balla.com


*Δες επίσης, 'Ο Πύρρος Δήμας στηρίζει το kali-ellada.blogspot.com' 

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname