Wednesday, May 16, 2012

Στα Χανιά πάνω από 10.000 τουρίστες με 3 κρουαζιερόπλοια

Τρία ακόμα κρουαζιερόπλοια, με 10.000 και πλέον επισκέπτες, οι οποίοι θα ενισχύσουν με την παρουσία τους την τοπική οικονομία, αναμένεται να καταπλεύσουν έως και το Σάββατο, στο λιμάνι της Σούδας, σύμφωνα με το πρόγραμμα αφίξεων της φετινής τουριστικής περιόδου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, την Τρίτη, στις 7 το πρωί, αναμένεται για πρώτη φορά στη Σούδα το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Silhouette- θα επανέλθει ως «επισκέπτης», μέσα στο 2012, άλλες τρεις φορές- το οποίο θα αποπλεύσει από το λιμάνι στις 4 το απόγευμα.

Την Παρασκευή, 18 Μαΐου, στις 6.30 το πρωί, καταπλέει το Navigator Of The Seas, που θα παραμείνει στο λιμάνι της Σούδας έως τις 3 το απόγευμα.

Μία μέρα αργότερα, το Σαββάτο, 19 Μαΐου, στις 7 το πρωί θα αφιχθεί το κρουαζιερόπλοιο Mariner Of The Seas και θα παρανείνει στη Σούδα έως τις 5 το απόγευμα.

Στους επισκέπτες κρουαζιέρας θα διανεμηθεί έντυπο και ηλεκτρονικό πληροφοριακό υλικό από το περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης (Info Point), που λειτουργεί στο λιμάνι της Σούδας με ευθύνη του δήμου Χανίων, ενώ πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό θα διανέμονται σε επισκέπτες της πόλης των Χανίων και από τα άλλα δύο σημεία- που λειτουργούν γι' αυτό τον σκοπό από τον δήμο Χανίων και την εθελοντική ομάδα τουρισμού- από το Γραφείο Τουρισμού και από το περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.


Πηγή: Newsbeast

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname