Friday, May 11, 2012

Στηρίξτε την προβολή του Ελληνικού πολιτισμού στην Ευρώπη

Η πλατφόρμα Σatellart-transmitting Greece αποτελεί την μοναδική οργανωμένη, ετήσια κίνηση προβολής του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού στην Ευρώπη. H Σatellart-transmitting Greece είναι μία αυτοχρηματοδοτούμενη πλατφόρμα. Για αυτό τον λόγο η δική σας συνεισφορά είναι περισσότερο πολύτιμη από ποτέ. Σε μια περίοδο όπου μοιάζει ότι χάνεται οποιαδήποτε σταθερά,με τη βοήθειά σας, ο ελληνικός πολιτισμός και η εικόνα μιας διαφορετικής Ελλάδας θα φτάσει σε ακόμα περισσότερους θεατές, σε περισσότερες πόλεις στην Ευρώπη.

Πρόσφατα ξεκίνησε το φεστιβάλ μας στο Μιλάνο, με καλλιτέχνες όπως οι Burger Project, οι Rimini Protokoll και η Μαριάννα Καβαλλιεράτου. Ακολουθούν άλλες ευρωπαϊκές πόλεις όπως η Βιέννη, το Αμβούργο, το Άμστερνταμ.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και με τη χρήση καρτών Visa, American Express, MasterCard, Discover ή του PayPal, υποστηρίξτε την Σatellart με το ποσό που επιθυμείτε, από €20 και πάνω. Προκειμένου να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή σας σκεφτήκαμε να σας κάνουμε κάποια μικρά αντί-δώρα ανάλογα με το ύψος της δωρεάς σας, τα οποία μπορείτε να δείτε στη σελίδα μας.

Ο ελληνικός πολιτισμός και η εικόνα της Ελλάδας έχουν ανάγκη από υποστήριξη. Βοηθήστε και εσείς σε αυτήν την προσπάθεια!

Παρακολουθείστε την πορεία της Σatellart μέσα από την ιστοσελίδα της, www.satellart.org, και ακολουθείστε την στο Facebook (www.facebook.com/satellart) και στο twitter (@satellart).


*Ευχαριστούμε Κατερίνα Σ. για τις πληροφορίες!

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname