Saturday, May 19, 2012

Κάθε Τρίτη «Βγαίνουμε Αθήνα»

Ο Δήμος Αθηναίων με σύμμαχο τους ανθρώπους της πόλης, εγκαινιάζει την Τρίτη 15.05.2012 μία νέα πρωτοβουλία, μία νέα δράση με τίτλο «Βγαίνουμε Αθήνα». Με μενού στα 10€, καφέ στα 2€ και ποτό στα 5€. Στόχος είναι να κρατήσει ζωντανό τον ζωτικό ιστό της πρωτεύουσας, το ιστορικό και εμπορικό της κέντρο.

«Παρέα Κάθε Τρίτη στο Κέντρο της Αθήνας» από την Τρίτη 15 Μαϊου, και πιλοτικά για τέσσερις εβδομάδες, έως την Τρίτη 5 Ιουνίου, εστιατόρια του κέντρου θα προσφέρουν προτεινόμενα μενού στην τιμή των 10€. Τα συμβεβλημένα στο πρόγραμμα καφέ, θα προσφέρουν καφέ με 2€ και τα μπαρ, ποτά με 5 €. Μέσα από αυτήν την ειδικά σχεδιασμένη πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων επιδιώκεται η τόνωση του κλάδου εστίασης, που είναι ένας από τους πιο δραστήριους στο κέντρο της πόλης και βασικός μοχλός οικονομικής δραστηριότητας.

Κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γευστικά μενού και πρωτότυπες συνταγές, ενώ η δράση πλαισιώνεται από συναυλίες, σε κεντρικά σημεία της Αθήνας στις 19.30 το απόγευμα.

Το πρόγραμμα, στην πρώτη φάση, θα διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες, ενώ ο δήμος Αθηναίων θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια ώστε να επαναληφθεί η συγκεκριμένη δράση, επιδιώκοντας, όλοι οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της πόλης, να είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι για καφέ, φαγητό και ποτό, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία των επιχειρήσεων εστίασης της Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.cityofathens.gr
www.technopolis-athens.com
www.athina984.gr
www.daem.gr

Διοργάνωση: Δήμος Αθηναίων
Με την Υποστήριξη: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων Α.Ε.., ΟΠΑΝΔΑ, ΔΑΕΜ
Χορηγός Επικοινωνίας: Αθήνα 9.84

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής: 2105277558,2105277570 ή www.cityofathens.gr


Πηγή: City of Athens via deBop

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname