Wednesday, May 16, 2012

Μ. Φανουράκης: φοιτητής ετών 85 στο Ηράκλειο της Κρήτης

Ο 85χρονος σήμερα Μ. Φανουράκης μπορεί σε όλη του τη ζωή να υπήρξε αγρότης, όμως μέσα του πάντοτε έκαιγε η φλόγα της μάθησης. Επιθυμία του ήταν να σπουδάσει κι επειδή στα νεανικά του χρόνια στερήθηκε αυτή τη δυνατότητα, αποφάσισε να ασχοληθεί τώρα με το αντικείμενο του ενδιαφέροντός του.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, παρά τα 85 χρόνια του, ο κ. Φανουράκης είναι ένας ενεργός δημότης της Δημοτικής Ενότητας Επισκοπής του Δήμου Χερσονήσου και φοιτά στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο πρόγραμμα «Αναζητώντας τις Χαμένες Ηθικές μας Αξίες».

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου Ζ. Δοξαστάκης απένειμε στον κ. Φανουράκη το Δίπλωμα Τιμής του Δήμου Χερσονήσου για τις προσπάθειές του και δήλωσε ότι: «ενεργοί δημότες όπως ο κύριος Φανουράκης αποτελούν παράδειγμα έμπνευσης και ενθάρρυνσης της τοπικής κοινωνίας για τη συμμετοχή στις δραστηριότητες του Δήμου και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα της Δια Βίου Μάθησης.

Ο Δήμος Χερσονήσου επιβραβεύει και στηρίζει όλους τους Δημότες, ανεξαρτήτου ηλικίας που επιχειρούν να βελτιώσουν τη μόρφωση και την κατάρτισή τους»


 Πηγή: Newsbeast

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname